aboutus

Henan Tianfon New Energy Tech. Co., Ltd

Henan Tianfon New Energy Tech. Co., Ltd Henan Tianfon New Energy Tech. Co., Ltd Henan Tianfon New Energy Tech. Co., Ltd Henan Tianfon New Energy Tech. Co., Ltd Henan Tianfon New Energy Tech. Co., Ltd
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: Tianfon
Aantal werknemers: 100~150
Jaarlijkse omzet: 1500000-3000000
Opgericht Jaar: 2016
Export pct: 70% - 80%
Ongeveer ons
-01-
Inleiding

Als lid van Groene de Assemblagegroep van Tianfon, Technologie van Henan Tianfon New Energy. Co., Ltd nam hoofdzakelijk in photo-voltaic zonne opzettend systeem en gerelateerde toebehoren in dienst. Zijnd een bekende fabrikant en een integrator op foto-voltaic&photo-thermisch opzettend systeemgebied in binnenlands, hebben wij een hoogte - kwaliteit en efficiënt beheersteam die zich bij markt, van R&D, van het ontwerp, van de productie, van de installatie en van de techniek het beheer voor diverse soorten het opzetten van systeem concentreren.

 

Momenteel, hebben wij ongeveer 100 werknemers en de jaarlijkse verkoopopbrengst is meer dan 300 miljoen RMB. De schaal rangschikt bovenkant vijf in de binnenlandse industrie.

 

De productiebasis wordt gevestigd in Xinxiang-stad, Henan-provincie. Met 26 verschillende lijnen van de structuurproductie van het sectiestaal, kan de jaarlijkse capaciteit tot 2000 mw bereiken. om een belangrijke technologie op dit gebied te handhaven, hadden wij actief buitenlandse geavanceerde technologie, zich eerst het assimileren geïntroduceerd, dan re-vernieuwend. Ook werkt ons bedrijf dicht met ontwerpafdeling samen van de belangrijkste de bouwbedrijven van de machtsinvestering, de ontwerpinstituten en R&D-instellingen.

 

Ons bedrijf hangt altijd het concept gelovige samenwerking aan. Wij zullen bij de beste dienst aan onze eerbiedklanten rondom de wereld helpen. Uw tevredenheid is onze uiteindelijke achtervolging.

 

 

-02-
Geschiedenis

2014:

„De scherp-Randonderneming van de Industrie van China PV Nieuwe van het Jaar“ toekenning

„Van China PV De toekenning Voortreffelijkheid van Service Provider van de de Krachtcentrale“

2015:

„TOP 20 Chinese Zonne Opzettende Systeembedrijven

„Van China PV De toekenning Voortreffelijkheid van Service Provider van de de Krachtcentrale“

2016:

„Werd benoemd als Adjunct-directeur van „China Dak Verdeeld Photovoltaic Alliance“

2017:

„Belangrijke de Duurzame energieondernemingen van China top 100“

2018:

„TOP 20 Chinese Zonne Opzettende Systeembedrijven“

 

Om zijn verdergegaan…

 

-03-
Dienst

Onze Dienst

 

Het vrije Pre-Sales Raadplegen 

Wij bieden 12 uren snelle pre-sales reactie en het vrije raadplegen aan. Om het even welk soort technische ondersteuning is beschikbaar voor onze klanten.

Het vrije Steekproef Maken

De vrije & Steekproef die is beschikbaar maken testen. Onze eigen fabriek wordt gevestigd in de Provincie van Xinxiang Henan. Wij konden de steekproef verstrekken kostenloos, maar de vracht wordt veroorloofd door de klanten.

 

Snelle Levering

Uw orde zal door ons worden verstrekt, zullen wij ons beste proberen om een snelle levering aan iedereen te maken.

 

Strikt Systeem voor kwaliteitscontrole

Keur geavanceerd materiaal, opstelling een goed volledig & strikt systeem voor kwaliteitscontrole, dat de uitstekende kwaliteit van onze producten verzekert.

 

De naverkoopdienst

Als om het even welke klanten maken klaagt de kwaliteit, door:sturen wij het aan ons de dienstteam. Zij zullen rechtstreeks aan onze fabrieksmanager rapporteren. Gewoonlijk, zullen wij een vergadering met productie houden, en verpakkende afdelingen die in 24 uren, en zullen in 48 uren met terugkoppelen en oplossing antwoorden kopen.

 

Voor meer gedetailleerde informatie over het zonne opzettende systeem, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren! Wij stemmen in met uw onderzoeken in onze e-mail: info@cntfsolar.com en verheugt zich op het werken met u.

-04-
Ons Team

   Het Tianfonteam heet u welkom!

 

Tianfon New Energy brengt relevante professionele hoogste talent en technologie voor een hoogst gekwalificeerd professioneel team bijeen. Wij hebben R&D-Departement., QC Departement., Departement van de Naverkoopdienst., Productiedepartement., en Verkoopdepartement., aangezien de uitbreiding van onze zaken, wij meer vrienden welkom heten.

 

    

     

   

 

     

 

 

Contactgegevens