Contacteer ons

Contact Persoon : Hanna

Telefoonnummer : 86-18702773499

WhatsApp : +8618702773499

Free call

De Nieuwe energie van Henantianfon - windenergieproject

December 16, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over De Nieuwe energie van Henantianfon - windenergieproject

De Technologie van Henantianfon New Energy is de bekende onderneming in de binnenlandse nieuwe energieindustrie, een grote Groep met meer dan 22 jaar geschiedenis, hoofdzakelijk belast met zonne opzettende systemen, en veroorzaakt ook zonnestructuur en zonnepanelen, Landbouwserre, Zonnecarports. Het bedrijf is geëngageerd aan de integratieservices zoals R&D, ontwerp, vervaardiging, installatie, techniekbeheer van staalstructuur, photovoltaic, zonne-thermisch krachtcentrale opzettend systeem. De laatste jaren, heeft het bedrijf de ontwikkelingstendens van de ononderbroken groei gehandhaafd.

 

laatste bedrijfsnieuws over De Nieuwe energie van Henantianfon - windenergieproject  0

 

In 2020, heeft Tianfon opeenvolgend de projecten van de windenergietoren van PowerChina, de machtsinvestering van de staat en de scheepsbouw van China ondernomen. De totale geïnstalleerde capaciteit is bijna 1000 mw en het aantal windturbines is meer dan 400. Momenteel, zijn alle projecten in ordelijke vooruitgang. Onder hen, zijn de projecten van Ningxia, Puyang, Luliang, Zhoukou, Pingdingshan, Jinhu en andere projecten van de machtsbouw van China in snelle productie en actieve levering, die effectief de snelle vooruitgang van het algemene project bevordert.

 

laatste bedrijfsnieuws over De Nieuwe energie van Henantianfon - windenergieproject  1

 

om de vlotte vooruitgang van elk project, onder de persoonlijke leiding en het bevel van de voorzitter en de algemene manager te verzekeren, werden de speciale waarborgmaatregelen voor windenergie geformuleerd, en de Ministeries van technologie, productie, kwaliteit en vervoer werden actief gecoördineerd om de de productiekwaliteit en vooruitgang ruim te controleren. Zij gingen ook naar de productielijn voor vaak de productiesituatie volledig begrijpen. Zij beklemtoonden herhaaldelijk dat de veiligheidsproductie in de eerste plaats moet worden gezet, en tegelijkertijd, zetten zij ook de fijne stijl van het ononderbroken vechten voort, die eenstemmig door klanten werd erkend.

 

laatste bedrijfsnieuws over De Nieuwe energie van Henantianfon - windenergieproject  2

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

info@cntfsolar.com
+8618702773499
Hanna1819